Giresun Üniversitesi’nde “Hayat Bir Maraton: Koşmaya Var Mısın?” Söyleşisi Gerçe...
2025 Yılı İlkyardımcı Eğitimlerinde İkinci Dönem
Prof. Dr. Metin AKAR'dan, "Hoca Ahmet Yesevi Külliyesi Restorasyonu" Konferansı
“Türk Şiirinin Gür Sesi” Şiir Dinletisi Gerçekleşti
GRÜ Felsefe Topluluğundan “Kant’ın Düşüncesinde Rasyonel Metafiziğin İmkânsızlığ...
GÜSEM ve Giresun Kent Konseyi’nden Ortak Girişimcilik Etkinliği
Doç. Dr. Gonca Uludağ COST Aksiyonuna Atandı
TÜSF 21. Üniversiteler Arası Türkiye Halk Dansları Şampiyonası'na Giresun Üniver...
Giresun Üniversitesi’nde “Nehirden Denize Özgür Filistin” Temalı Şiir Dinletisi ...
TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Başvuruları Başladı
Karadeniz Bölgesi’nin simge balığı hamsinin kızarma ve ızgarasıyla öğrencilere ikram edildiği etkinliğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Üniversitemizin çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda yaptığı konuşmada, şenliğe katılan herksin iyi vakit geçirmesini temenni eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelik, bu tarz etkinliklerin üniversite içindeki birlik ve beraberlik duygusunu arttırdığını belirterek, başta Tıbbiyeliler Topluluğu ve Akademik Danışmanları Doç. Dr. Şahin Direkel olmak üzere “Yöresel Lezzetler" şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak ile birlikte şenlik alanını gezen Sayın Çelik, öğrencilerle sohbet edip, onlarla birlikte hamsi sırasına girdi.
Etkinliğe katılan misafirlerin hamsiye doyduğu programda, çalan müzikler eşliğinde oynayan öğrenciler doya sıya eğlendiler.