Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın Ramazan Bayramı Mesajı
Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
Tekstilde Geri Dönüşüm Etkinliği
Bulancak Kadir Karabaş UBYO'da Öğrenci Mezun Buluşması
Baharın Müjdecisi “Nevruz Bayramı” Kampüste Coşkuyla Kutlandı
Başhekim Prof. Dr. Atilla Çıtlak'a Ziyaret
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılı Konferansı
Doç. Dr. Selcan KİLİS, TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı Araştırmacısı ve...
Karadeniz Bölgesi’nin simge balığı hamsinin kızarma ve ızgarasıyla öğrencilere ikram edildiği etkinliğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Üniversitemizin çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda yaptığı konuşmada, şenliğe katılan herksin iyi vakit geçirmesini temenni eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelik, bu tarz etkinliklerin üniversite içindeki birlik ve beraberlik duygusunu arttırdığını belirterek, başta Tıbbiyeliler Topluluğu ve Akademik Danışmanları Doç. Dr. Şahin Direkel olmak üzere “Yöresel Lezzetler" şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak ile birlikte şenlik alanını gezen Sayın Çelik, öğrencilerle sohbet edip, onlarla birlikte hamsi sırasına girdi.
Etkinliğe katılan misafirlerin hamsiye doyduğu programda, çalan müzikler eşliğinde oynayan öğrenciler doya sıya eğlendiler.