Giresun Üniversitesi İlk Başvurusunda THE Sıralamasında
Eynesil Kamil Nalbant MYO’da Geleneksel Hamsi Şenliği Coşkusu
GRÜ İlahiyat Fakültesinde İlk Ders “Filistin”
Dilimiz Farklı, Kalbimiz Aynı: ÜNİ-DOKAP Amasya Uluslararası Öğrenci Kampı-2025
Rektörümüzden Bozok Üniversitesi'ne Ziyaret...
Çek Cumhuriyeti Ostrave Tıp Fakültesi ve Ostrave Hastanesi Akademisyenlerinden ...
Doç. Dr. Ümmü Gülsüm DURUKAN’ın Uzman Olarak Yer Aldığı TÜBİTAK Projesi Kabul Ed...
Giresun Üniversitesi'nden Derece ile Yerleşen Öğrencilere Giresun'u Tanıtma Gezi...
Rektörümüzden Tarihi Rektörlük Binasında Basın Toplantısı...
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde GRÜ’den 12 Öğretim Üyesi Yer Aldı
Karadeniz Bölgesi’nin simge balığı hamsinin kızarma ve ızgarasıyla öğrencilere ikram edildiği etkinliğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Üniversitemizin çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda yaptığı konuşmada, şenliğe katılan herksin iyi vakit geçirmesini temenni eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelik, bu tarz etkinliklerin üniversite içindeki birlik ve beraberlik duygusunu arttırdığını belirterek, başta Tıbbiyeliler Topluluğu ve Akademik Danışmanları Doç. Dr. Şahin Direkel olmak üzere “Yöresel Lezzetler" şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak ile birlikte şenlik alanını gezen Sayın Çelik, öğrencilerle sohbet edip, onlarla birlikte hamsi sırasına girdi.
Etkinliğe katılan misafirlerin hamsiye doyduğu programda, çalan müzikler eşliğinde oynayan öğrenciler doya sıya eğlendiler.