Doç. Dr. Yasin Söğüt’ten Teknofest’te Birincilik Ödülü
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr....
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir’den Rektörümüz Prof. Dr. Yıl...
Üniversitemizin Kontenjan Doluluk Oranı %98,55 Oldu
Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre Genç COST Çalışma Gruplarına Üye Olarak Atandı
Giresun Üniversitesi Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması'nda TEKNOFES...
Giresun Üniversitesi'nden TEKNOFEST’te Gurur Verici Başarı!
EYUDER Heyetinden Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a Ziyaret
Prof. Dr. Salih Durdu TÜBİTAK 1001 Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı
Karadeniz Bölgesi’nin simge balığı hamsinin kızarma ve ızgarasıyla öğrencilere ikram edildiği etkinliğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Üniversitemizin çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda yaptığı konuşmada, şenliğe katılan herksin iyi vakit geçirmesini temenni eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çelik, bu tarz etkinliklerin üniversite içindeki birlik ve beraberlik duygusunu arttırdığını belirterek, başta Tıbbiyeliler Topluluğu ve Akademik Danışmanları Doç. Dr. Şahin Direkel olmak üzere “Yöresel Lezzetler" şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak ile birlikte şenlik alanını gezen Sayın Çelik, öğrencilerle sohbet edip, onlarla birlikte hamsi sırasına girdi.
Etkinliğe katılan misafirlerin hamsiye doyduğu programda, çalan müzikler eşliğinde oynayan öğrenciler doya sıya eğlendiler.