Uluslararası öğrenci adaylarına Türkiye'deki Üniversiteleri tanıtmak, üniversiteler hakkında bilgi vermek amacıyla 20-22 Temmuz 2020 tarihlerinde açık kalacak "Sanal Fuar" başladı.

YÖK tarafından "Sanal Fuar" ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği gibi, COVID-19 salgını nedeniyle uluslararası eğitim çok zorlu bir süreçten geçiyor. Salgının olumsuz etkilerini azaltmak ve Türkiye'ye öğrenci akışının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) olarak ülkemizde öğrenim görmek isteyen uluslararası öğrenciler için sanal bir fuar düzenliyoruz.

Sanal fuar, 20-22 Temmuz 2020 - 08.00-20.00 (GMT+3) tarihleri arasında www.virtualfair-yok.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Uluslararası öğrenciler söz konusu sanal fuar vesilesiyle, prestijli Türk üniversitelerinin temsilcileriyle çevrimiçi olarak görüşme fırsatı bulacak ve kabul, öğrenim ücretleri, konaklama, burs olanakları vb. hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceklerdir.

Fuara ilişkin bilgilendirmeyi sosyal ağlarınız üzerinden paylaşmanızdan memnuniyet duyulacaktır.