Giresun Üniversitesi Yeşilay Topluluğu, 15 Aralık 2022 Perşembe günü Güre Yerleşkesinde açtıkları stantla hem tanıtım yaptılar hem de sonrasında yaptıkları temizlik faaliyetiyle çevre temizliğine dikkat çektiler.

Akademik Danışman Öğr. Gör. Recep Yağcı öncülüğünde bir araya gelen öğrenciler, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla öğrencilerin yoğun olarak kullandığı alanlarda yerlere atılan pet şişe, naylon, kağıt, sigara paketleri ve izmaritleri, cam parçaları ve buna benzer çöpleri topladılar.

Bu etkinlikle, hem topluluk tanıtımı yaparak yeni üyeleri bünyelerine katmayı hedeflediklerini hem de çevre kirliliğine dikkat çekmek istediklerini belirten Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Recep Yağcı, herkesin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini ifade etti.