İlimizde Basın İlan Kurumundan resmi ilan alma hakkına sahip, yerel gazete temsilcilerinden bir grup Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarete, İleri Gazetesi'nden Mesut Erdoğan, Öncü ve Ekspres Gazetelerinden Murat Yakarışık, Yeşilgiresun Gazetesinden Egemen Öğütçü, Gündem Gazetesi'nden Mustafa Cici ve Yeni Giresun Gazetesi'nden Fatih Öztürk katıldılar.

Rektörümüz, Üniversitemizin 2021 yılı çalışmaları ve faaliyetleri hakkında gazetecilere çeşitli bilgiler vererek, bu faaliyetlere yaptıkları desteklerden ötürü gazetecilere teşekkür etti.

Yerel kalkınmanın el ele verip, tüm kesimlerin  güç birliği yaparak gerçekleşeceğine inandığını belirten Rektörümüz, basın temsilcileri ile daha sık bir araya gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

Gazete temsilcileri de Üniversite-basın işbirliğinin önemine değinerek; yeni dönemde Üniversite ile birlikte daha çok biraraya gelmek, iletişim imkanlarını artırmak niyetinde olduklarını; Üniversitenin hakettiği kamuoyu desteğine kavuşabilmesi için bu işbirliğinin oldukça önemli bir yer tuttuğunu dile getirdiler.