Sarıkamış Şehitleri 100 Metrelik Bayrakla Anıldı
Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Hamsi Şenliği Coşkusu
COST European Cooperation in Science and Technology
Fındık İşleme Tesisinde İncelemeler
GRÜ ELT’den “Future Trends and Innovation” Etkinliği: Teknoloji Destekli Dil Öğr...
Üniversitemiz Kalite Süreçlerinde Birim İzleme Takımları Göreve Başladı
Geleneksel Aşçı Ceketi Giyme Töreni
Dil Değerlendirmede Yenilikçi Uygulamalar
Giresun Üniversitesi, Mersin / Üniversite Tanıtım Günleri'nde
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can Antalya'da düzenlenen 5. Uluslararası Yemek Yarışması GastroAntalya'da dereceye giren öğrencilerimizi ve akademisyenlerini makamında ağırladı.
Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ahmet Ahıskalı’ nın eşliğinde 14-17 Kasım 2024 tarihleri arasında Akdeniz Şefler Kulübü Derneği (ASKDER) tarafından Antalya’ da düzenlenen 5. Uluslararası YemekYarışması (GastroAntalya)’ na katıldılar. 2 ayrı kategoride yarışan öğrencilerimizin hazırladıkları yemekler milli takım şefleri ve ülkemizin önemli gurmelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Öğrencilerimizden Huriye Nur Tunalıoğulları, Betül Gedik, Mehlika Şimşek Yılın En İyi Üniversitesi Ekip kategorisinde üçüncü, Muhammed Berat Küçük, Çağla Sağır, Fatma Karagöl Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı kategorisinde üçüncü oldular.
Ziyarette öğrencilerimizle birlikte Aşçılık programı öğretim elemanları Öğr.Gör Ahmet Ahıskalı, Gastronomi Topluluğu Akademik Danışmanı ve Aşçılık programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Yelda Yılmaz, Dereli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. M.Hakkı Yıldırım ve Dereli Meslek Yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Selim Göl de yer aldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can öğrencilerimizi yarışmada elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi, öğrencilerimize çiçek ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.