Giresun Üniversitesi Ankara Üniversite Tercih Fuarı’nda
Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Dr. Zhanar TEMİRBEKOVA Üniversitemizi Ziy...
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü İŞKUR Sanal İstihdam Fuarında Tanıtıldı
50 Yıl Önceki Giresun Eğitim Enstitüsü Mezunları Buluştu
Prof. Dr. Kürşad Han Dönmez, "Fair-Play" Buluşmalarına Katıldı...
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'dan Zaferin Adı Türkiye Konferan...
“Zaferin Adı TÜRKİYE” Temalı Ulusal Davetli Dijital Sergi Başladı
“OSB Olan Çocuklar Deney ve Oyunla Öğreniyor, Akranla Güçleniyor” Sloganıyla TÜB...
Giresun Üniversitesi Veri Bilimi ve Analitiği Bölümü İlk Öğrencilerini Bekliyor
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.