GÜSEM ve Giresun Kent Konseyi'nden Girişimciliğin Yeni Dili Etkinliği
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Alan Öğretim Üyelerimizden Rek...
Alucra Turan Bulutçu MYO'da Hamsi Şenliği
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Gazeteci - Yazar Sadık ALBAYRAK, GRÜ'de Öğrencilerle Buluştu
Diş Hekimliği Fakültesi'nden Yukarıboynuk İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Öğren...
Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı Düzenlendi
TÜBİTAK 2209 A/B Programı Tanıtım Etkinliği Giresun Üniversitesi’nde Gerçekleşti
Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
                         
         
         
         
         
         
                                             
                                            