Rektörümüz İl Milli Eğitim Müdürü Tokgöz'ü Ziyaret Etti
Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi'nde Görsel Şölen
Sanatçımız Cihan Unat Hayatını Kaybetti
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Yeni Atanan İl Müdürlerine Tebrik Ziyaretinde B...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can YTÜ Rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik’i Ziyaret Etti
GRÜ Türk Müziği Korosundan Türk Sanat Müziği Konseri
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında 813 Öğrencimize Üniversitemizde Çalışma İmkanı
"Dünya Sigarayı Bırakma Günü"nde Sigaranın Zararlarına Dikkat Çekildi
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.