GRÜ Öğrencileri, “TEKNOFEST 2025 İSTANBUL”da Yarı Finalde
Akıntıya Değil Yaşama Tutunmak
Geçmişten Günümüze Değişen Aile Rolleri
Fındık İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Çiftçi Eğitimleri
Giresun Üniversitesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Arasında Akademik İş Birl...
Prof. Dr. Fethiye KARSLI BAYDERE’nin TÜBİTAK Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı
Rektörümüzün Kurban Bayramı Mesajı
Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Yapıldı...
Üniversitemizde Yeni 3 Bölüm ve Yeni 3 Programın Öğrenci Alımı Onaylandı
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.