Rektör Can, Altın Pusula Ödülünü Kazanan Öğrencileri Ağırladı
Rektör–Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi
Tarım ve Orman Bakanlığı Baş Müfettişi Dr. Ercüment ÖZDEMİR’den “Türkiye’de Teft...
GRÜ Çevre Topluluğu’ndan Yeşil Ufuklar: Sürdürülebilir Geleceğe Adım Projesi
Üniversitemizde Hamsi Şenliği Coşkusu
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Giresun Valisi ile Birlikte Morfoloji Binası İn...
"20. Geleneksel Kısa Oyun Günleri"
Uluslararası Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Doç. Dr. Faruk GÜNER’i Makamında Kabul Etti
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.