Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Göçmen Çocuklar Temalı Uluslararası Sergi Açıldı
Öğrenci Toplulukları Tanıtımı Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
“Endülüs: Doğuş, Yükseliş ve Çöküş” Konferansı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Siber Vatan Programı 2026 Dönemi Başvuru Süresi Uzatıldı
Tübitak Özel Eğitime Özel Çözümler
Horizon Projeleri Hazırlama Eğitimi Gerçekleştirildi
Giresun Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Üniversitemizin İlk...
Giresun Üniversitesi, ScholarGPS 2025’te Dünyanın En Başarılı Üniversiteleri Ara...
Giresun Üniversitesi ile Bulancak Belediyesi Arasında “Kültür Merkezi Tahsis Pro...
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Nefes’in moderatörlüğünü yaptığı panel; Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek, Doğal Dükkân Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaeddinoğlu ve Eko Turizm Araştırmacısı MEB Okul Müdürü Zekeriya Karakayalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Panelde Mutfak Kültürümüz- Giresun'un Yeşil Lezzetleri teması çerçevesinde Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı, Yerel Değerler Bağlamında Giresun Mutfağı, Tarım Destekli Turizm Bağlamında Giresun’un Gastronomik Değerleri ve Mutfak Kültürü Bağlamında Giresun'un Kültürel Değerleri konuları üzerinde duruldu.
Programa Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin, üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.