Giresun Üniversitesi  Tıp Fakültesi  Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Cem Zeki Esenyel öncülüğünde düzenlenen organizasyon ile Türk Omuz Dirsek Cerrahisi Derneği  bölgesel toplantısı,  24-25 Eylül  2022 tarihlerinde  Giresun Üniversitesinde  başarıyla  gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Atilla Çıtlak, düzenlenen toplantı ile ilgili ayrıca şu bilgilere yer verdi:

"Toplantıya  İstanbul, İzmir ve Ankara’ dan gelen 11 değerli  konuşmacı hocamız katılmıştır.
Çevre illerimizdeki üniversitelerin değerli hocaları ile il ve ilçe devlet hastanelerinden  çok sayıda uzman ve asistan hekim katılmıştır. Toplantı güncel  içeriği ile  bilimsel  katkısının  yanı sıra  çeşitli sosyal aktiviteler  ile  Giresun ilimizin güzelliklerinin  ve    Giresun  Üniversitesi’nin tanıtımına katkı sağlamıştır."

Toplantının gerçekleştirilmesinde  katkıda bulunan Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına,  Prof. Dr. Cem Zeki Esenyel  ve Prof. Dr. Atilla Çıtlak başta olmak  üzere tüm ortopedi ekibine teşekkür ederiz.