Giresun Üniversitesi’nde 2025-2026 Akademik Yılı Başladı
“Sağlıkta Yapay Zeka ve Sağlık Teknolojileri” Başlıklı Proje 4007 TÜBİTAK Projes...
Giresun Üniversitesi’nden TEKNOFEST 2025’te Büyük Başarı
Giresun Üniversitesi Webometrics 2025 Sıralamasında Büyük Yükseliş Kaydetti
Doç. Dr. Yasin Söğüt’ten Teknofest’te Birincilik Ödülü
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr....
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir’den Rektörümüz Prof. Dr. Yıl...
Üniversitemizin Kontenjan Doluluk Oranı %98,55 Oldu
Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre Genç COST Çalışma Gruplarına Üye Olarak Atandı
Ödül hakkında değerlendirmelerde bulunan Doç. Dr. Mehmet Şimşek, “Üniversitemiz ve Fakültemiz adına 175 ülkeden 930 adayın yer aldığı bu yarışta dünyanın en iyileri arasında yer alabilmenin onuru ve gururunu yaşadığını dile getirdi. Doç. Dr. Mehmet Şimşek söz konusu ödüllerin 1995 yılından bu yana, gastronomi alanında farklı kategorilerde verildiğini, bu sene 31’incisinin gerçekleştirildiği yarışmada kazandığı bu prestijli ödülü Ülkemiz, Üniversitemiz ve Fakültemiz adına almış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını ve ödülü “kitabın önsözünde belirttiği üzere” Anadolu Mutfağının yemeklerini en iyi, en lezzetli ve en orijinal haliyle bilen eli öpülesi baş şeflerimiz anneannelerimize ve öğrencilerine armağan etmek istediğini belirtti.