Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu...
Dr. Öğr. Üyesi Duygu Altıok Hocamız Vefat Etti
Anatomi Işığında Veteriner Sağlık Teknikerliği" Konferansı
Şebinkarahisar Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu
Bilgi ve Değerler Topluluğu Öğrencilerinden Doğa ve Kültür Buluşması
Giresun Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenlikleri Büyük Coşkuyla Kutlandı
GRÜ Öğrencileri, 10. Travma Rallisinden Madalya İle Döndü
Veteriner Sağlık Laborantlığı Öğrencileri Giresun Merkez Laboratuvarlarını Gezdi
Aşçılık Programı’ndan Gururlandıran Başarı: Yemek Yarışmasında Birincilik Ödülü
Giresun gastronomisinin mevcut durumu ve geleceğine yönelik önerilerin görüşüldüğü çalıştay Üniversitemiz Turizm Fakültesi öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya, Giresun’da gastronomiyle ilgili faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen çalıştay iki oturum şeklinde düzenlendi. İlk oturumunda Giresun gastronomisinin güçlü ve zayıf yanları ile Giresun gastronomisine yönelik fırsatlar ve tehditlerin neler olduğu masaya yatırıldı. İkinci oturumunda ise Giresun gastronomisinin geleceği ve gelişimine yönelik öneriler tartışıldı.
Sektör temsilcileri, STK üyeleri, kamu kurum, kuruluş temsilcilerinden oluşan yaklaşık 25 kişinin katılım gösterdiği çalıştay, saat 13:00’te başlayıp 17:00’da sona erendi. Çalıştaydan elde edilen sonuçların rapor haline getirilerek yerel ve ulusal basının katılımıyla Valiliğimize sunulması ve çalıştayda ortaya konulan önerilerin takipçisi olunması konusunda fikir birliğine varıldı.