GÜSEM ve Giresun Kent Konseyi'nden Girişimciliğin Yeni Dili Etkinliği
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Alan Öğretim Üyelerimizden Rek...
Alucra Turan Bulutçu MYO'da Hamsi Şenliği
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Gazeteci - Yazar Sadık ALBAYRAK, GRÜ'de Öğrencilerle Buluştu
Diş Hekimliği Fakültesi'nden Yukarıboynuk İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Öğren...
Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı Düzenlendi
TÜBİTAK 2209 A/B Programı Tanıtım Etkinliği Giresun Üniversitesi’nde Gerçekleşti
Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu
Giresun gastronomisinin mevcut durumu ve geleceğine yönelik önerilerin görüşüldüğü çalıştay Üniversitemiz Turizm Fakültesi öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya, Giresun’da gastronomiyle ilgili faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen çalıştay iki oturum şeklinde düzenlendi. İlk oturumunda Giresun gastronomisinin güçlü ve zayıf yanları ile Giresun gastronomisine yönelik fırsatlar ve tehditlerin neler olduğu masaya yatırıldı. İkinci oturumunda ise Giresun gastronomisinin geleceği ve gelişimine yönelik öneriler tartışıldı.
Sektör temsilcileri, STK üyeleri, kamu kurum, kuruluş temsilcilerinden oluşan yaklaşık 25 kişinin katılım gösterdiği çalıştay, saat 13:00’te başlayıp 17:00’da sona erendi. Çalıştaydan elde edilen sonuçların rapor haline getirilerek yerel ve ulusal basının katılımıyla Valiliğimize sunulması ve çalıştayda ortaya konulan önerilerin takipçisi olunması konusunda fikir birliğine varıldı.
 
                         
         
         
         
         
         
                                             
                                             
                                            