Giresun Üniversitesi Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen proje yazma eğitimleri kapsamında, TÜBİTAK 2209 Destek Programları için araştırma projesi yazmak isteyen üniversite öğrencileri ile akademik danışmanlık yapmak isteyen akademisyenler bir araya geldi.

09 Ekim 2024 Çarşamba günü, Güre Yerleşkesi Mevlana Celaleddin-i Rumi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Erol EĞRİOĞLU, Koordinatörlüğün hizmetlerinden ve öğrenciler için oluşturdukları akademik danışman havuzundan bahsetti. Ardından söz alan Öğr. Gör. Burcu AKKAYA, TÜBİTAK 2209 A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programlarına yönelik tanıtım sunumu gerçekleştirdi.

Program, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü web sitesinde yer alan linkten akademik danışman tercihlerinin yapılmasına yönelik bilgi verilmesi ve akabinde gerçekleşen soru-cevap bölümüyle sona erdi.