Giresun Üniversitesi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğü arasında işbirliğine yönelik konuların görüşüldüğü toplantı 12 Mart 2020 tarihinde BAP Koordinatörlüğü ev sahipliğinde yapılmıştır. Toplantıda TKDK tarafından IPARD II programı kapsamında desteklenen sektörler ile bunlara yönelik üniversite bilimsel araştırma projelerinin teşvik edilmesi hususları ele alınmıştır. Ayrıca iki kurum arasında diğer işbirliği konuları üzerinde mutabakat sağlandı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve BAP Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Güven ÖZDEM’in başkanlığında yapılan toplantı, BAP Koordinatörü Prof.Dr. A. Yalçın TEPE, TKDK İl Koordinatörü Emin Serdar KURŞUN, üniversitemiz Rektör Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Rahim KIZGUT ve her iki kurumun ilgili personellerinin katılımıyla gerçekleştirildi.