Giresun Üniversitesi Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 23 Haziran 2022 Perşembe günü Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan tören, Yüksekokulu dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve hediyelerinin verilmesiyle devam etti.

Törende yaş kütüğüne plaket çakan Yüksekokul
 birincisi Uğur SAĞLAM, daha sonra mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER ve Tirebolu Belediye Başkan Vekili Atilla AYDIN’ın konuşmalarıyla devam eden programda yaklaşık 200 öğrenci, protokol üyelerinden ve hocalarından temsili diplomalarını aldılar.

Öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla sona eren törene; Tirebolu Kaymakam Vekili Cafer EKİNCİ, Tirebolu Belediye Başkan Vekili Atilla AYDIN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Cumhuriyet Savcısı Fatih KOZ, İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Burak YILMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İBİŞOĞLU, Üniversitemizin akademik ve idari personeli, öğrencilerimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı.