Üniversitemiz Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Uzmanlık Öğrencilerinden Dr. Elif UYSAL, uzmanlık sınavını başarı ile vererek, Üniversitemizden Uzmanlık ünvanı alan ikinci hekimimiz oldu.

Prof.Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başhekimi Doç Dr. Atilla Çıtlak ve yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz ve Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı, Dr. Elif Uysal’ ın uzmanlığını kutladılar. Prof.Dr. A.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzmanlık eğitimini alan Dr. Elif Uysal’ ın sınavı Tıp Fakültesi Dekanlık binasında gerçekleştirildi. Dr. Elif Uysal; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik İçen, Hastanemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ahmet Karagöz, Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı, Dr. Öğr. Üyesi İlker Fatih Sarı, Dr. Öğr. Üyesi Nurçe Çilesizoğlu Yavuz ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr. İlker İlhanlı’ dan oluşan jüri tarafından başarılı bulunarak uzman olma hakkını kazandı. Sınav sonrası Başhekim Doç Dr. Atilla Çıtlak yaptığı açıklamada, "İşbirliği ve uyum içerisinde çalışarak sayın rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ ın desteğiyle çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

Uzman Dr. Elif UYSAL hocamızı kutluyor, meslek hayatında üstün başarılar diliyoruz.