Üniversitemiz Tıp Fakültesi’ne 2020 yılı içinde, atanan ve atama işlemleri devam edenlerle birlikte “22” öğretim üyesi alındı.

Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına alınan “22” öğretim üyesi ile birlikte toplam kadro sayısı  böylece “122” ye yükseldi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi kadrolarında ayrıca son 18 ay içinde “46” araştırma görevlisi de atandı. Tıp Fakültemize atanan toplam Araştırma görevlisi sayısı 2020 yıl sonu itibariyle “70” e yükseldi.

Toplam akademisyen sayısı son 18 ay içinde "109" dan “192” ye yükselerek, yüzde 76 oranında büyük bir artış gerçekleşmiş oldu.

(34) Ana bilim dalına yayılan öğretim üyesi kadrolarının “54” adedi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümünde, “52” adedi Dahili Tıp Bilimleri Bölümünde, “ 16“ adedi de Temel Tıp Bilimleri Bölümünde bulunuyor.