Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından 16-17-18 Mayıs tarihlerinde öğrenci çalıştayı düzenlendi.

Rektörlük Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen çalıştay, sektörden pek çok temsilciyi de öğrencilerle bir araya getirdi.

Çalıştayın ilk gününde açılış konuşmalarının ve Teknik Bilimler MYO öğrencilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından “Üniversite – İş Dünyası” ve “Geleceğimiz Fındık” başlıklı oturumlar düzenlendi.

İkinci gün ise “Girişimcilik ve Sanayi”, “Geçmişten Geleceğe Mimari Yapılar”, “Haritacılıkta Güncel Teknolojiler”, “Enerji Piyasası ve İstihdam”, “İhracat Devi Tekstil”, “Doğala Dönüş Sürdürülebilir Tekstil” konu başlıklarıyla altı oturum düzenlendi.

Çalıştayın üçüncü ve son gününde ise “Deniz işletmeciliği”, “Tasarımcı Gözünden İç Mekân”, “Biz Nasıl Başardık Mezun Öğrenciler”, “İş Hayatında Tasarım” başlıklı dört oturum gerçekleştirildi.

Çalıştay boyunca gerçekleşen oturumlara hem Teknik Bilimler MYO öğrencileri hem de şehrimizdeki lise öğrencileri yoğun katılım sağladı. Çalıştay, mahalli sanatçıların verdiği konserle son buldu.