TEDx GiresunUniversity etkinliği 31 Ekim 2021 Pazar günü Üniversitemiz Şehir Ömer Halisdemir konferans salonunda gerçekleştirildi.

Birbirinden değerli konuklar ve davetliler eşliğinde gerçekleşen ‘’BİLDİĞİNDEN FAZLASI’’ Temalı TEDx etkinliğinde Prof. Dr. Tunç Fışgın, Doç. Dr. Yelda Bingöl Alpaslan, Hakan Altıner, Şafak Karaman, Osman Çakmak, Mehmet Çam, Ataman Özbay, Arda Ayten, Özel Oytun Türkoğlu, İnci Ertuğrul ve Uğur Demirpehlivan birbirinden değerli ve etkili konuşmalarıyla programa renk kattılar. Konuşmacılar, tüm samimiyetleriyle ekiple ve izleyicilerle hayatın her alanında değer arz eden bilgiler ve anılar paylaştılar.

Saat 10.00'da başlayan etkinlik her üç konuşmada bir mola şeklinde devam etti. Molalarda güzel değerlendirme adına izleyiciler için Anlat Bakalım, Kahoot, Hafıza oyunu, Boyama, Fotoğraf çekimi, Hayal balonları gibi birbirinden eğlenceli ve ödüllü etkinlikler gerçekleştirildi. Ekip üyelerinden İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi İrem Aslan hazırlanan ‘’Sence Nasıldık?’’ köşesinde her bir izleyicinin duygu ve düşüncelerini iletebilecekleri bir platform oluşturarak ileride yapacakları benzer etkinlikler için de eksiklerini görme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Sponsorların tanıtım ve ikramlarının yanı sıra etkinlik sonrasında katılım sertifikaları da alan izleyiciler saat 18.00’de salondan güzel izlenimlerle ve memnuniyetle ayrıldıklarını belirttiler. İzleyicilerden Kübra Üşekcioğlu her bir konuşmanın çok değerli mesajlar içerdiğini, ekibin çok ilgili ve güler yüzlü olduğunu, günü mutlu ve dolu dolu bir şekilde tamamladıklarını belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletip organizasyonun tekrarlanmasını istediklerini belirtti.

Ekip adına konuşan başkan Mehdi G. organizasyon sürecinde TEDxGiresunUniversity’e her açıdan destek veren Üniversitemize, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yılmaz Can’a, Rektör yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Güven Özdem’e, Prof. Dr. Hüseyin Peker’e, Prof. Dr. Gürol Yıldırım’a, Sağlık Kültür Spor Daire başkanı Sayın Ümmühan Özgül’e ve diğer idari personele teşekkürlerini iletti.