Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi Yüksek lisan öğrencileri ve Dr. Öğr. Üyesi Aytekin Başkan tarafından sporda yönetim ve organizasyon dersi kapsamında düzenlenen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Bölümler Arası Bilgi Yarışması, 26 Kasım 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Necati Gürses’in sunuculuğunu yaptığı ve öğrencilerin çeşitli spor dallarındaki bilgilerini sınama imkanı buldukları yarışmayı, Antrenörlük Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinden Batuhan Sezen ve Mert Gündoğdu’dan oluşan ikili kazandı.

Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Ertuğral, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı yarışma, birinci olan ekibe plaketlerinin takdim edilmesiyle sona erdi.