Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Yerleşkesi Geleneksel Bahar Şenlikleri 17 Mayıs 2022 Salı günü Şebinkarahisar Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şenlik sosyal etkinlikleri; LÖSEV Yaşama El Ver Farkındalık Etkinliği, uçuş gösterisi, hatıra fotoğrafı, yarışmalar (Yoğurt, Halat, Çuval, Yumurta Yarışması), müzik yayını, şenlik öğrenci hediye çekilişi gibi organizasyonlara ev sahipliği yaptı.

Şenlikler kapsamında 17 Mayıs 2002 Salı günü saat 20:00'de Şebinkarahisar ilçe meydanında gerçekleştirilen Nigar Muharrem Konserine, Şebinkarahisar Yerleşkesinde eğitim görmekte olan öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliklere; Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker, Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Yerleşkesi akademik ve idari birim personelleri, öğrenciler, ilçede bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.