Şebinkarahisar ilçemizi temsilen, Kaymakam Taner TENGİR, Belediye Başkanı Şahin  YILANCI, İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, Şebinkarahisarlılar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Altan GÜNEŞ, Şebinkarahisar Belediyespor Başkanı Bayram KARAMAN, İstanbul Şebinkarahisarlılar Vakfı Başkanı H.Avni İŞÇAN, MHP Şebinkarahisar İlçe Başkanı Sait YEĞEN, İl Genel Meclis Üyesi Elaaddin ÖNAL, Ankara Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Ali Yaşar YÜCEL, Şebinkarahisar Üniversite Koruma Derneği Başkanı Rafet SARIÖZ, Ankara Şebinkarahisar Vakfı Genel Sekreteri Ersin Tufan YALVAÇ ve beraberlerindeki kalabalık bir heyet Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN’ı 06.03.2020 Cuma günü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette söz alan Kaymakam TENGİR ve Belediye Başkanı YILANCI, Rektörümüze Şebinkarahisar ilçesinde bulunan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ‘na katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Rektörümüz Yılmaz Can,  yaptığı konuşmada, Şebinkarahisar ilçesinde bulunan tüm yüksekokulların ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, akademik personel ihtiyacının giderilmesi konusunda birlikte hareket etme arzusunda olduğunu belirterek: “Birlikte çalışacağız, hem Şebinkarahisar’daki Yüksekokulları, hem de Üniversitemizi yukarılara taşıyacağız. Bizim tek hedefimiz şehrimize hizmet etmek. Bu birliktelik devam ederse, sorunları kısa sürede adım adım çözeriz”  dedi.