Giresun Üniversitesi’nde 2025-2026 Akademik Yılı Başladı
“Sağlıkta Yapay Zeka ve Sağlık Teknolojileri” Başlıklı Proje 4007 TÜBİTAK Projes...
Giresun Üniversitesi’nden TEKNOFEST 2025’te Büyük Başarı
Giresun Üniversitesi Webometrics 2025 Sıralamasında Büyük Yükseliş Kaydetti
Doç. Dr. Yasin Söğüt’ten Teknofest’te Birincilik Ödülü
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr....
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir’den Rektörümüz Prof. Dr. Yıl...
Üniversitemizin Kontenjan Doluluk Oranı %98,55 Oldu
Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre Genç COST Çalışma Gruplarına Üye Olarak Atandı
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa CÜCE ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rena MARALI’nın katılımıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında Fındık Araştırma Enstitüsü bünyesinde yer alan bitki doku kültürü laboratuvarı, alıştırma seraları, gıda kontrol ve fındık işleme laboratuvarlarını gezen öğrenciler, Enstitü Müdürü Dr. Aysun AKAR, Islah ve Genetik Bölüm Sorumlusu Uzman Biyolog Merve ŞEKERLİ, Gıda Teknolojileri Bölüm Sorumlusu Yüksek Gıda Mühendisi Dr. Tuğba ER ve Gıda Mühendisi Fikret TÜFEKCİ’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Gezinin ikinci ayağını oluşturan İnişdibi Freşa Maden Suyu Dolum Tesisleri ziyaretinde; Freşa İçecek Sanayi İdari İşler Sorumlusu Habibe YİĞİTÇAKIR, Üretim Şefi Gökhan ÖZDEMİR ve Kalite Şefi Arif TANRIVERMİŞ dolum tesisinde yürütülen işleri, kalite kontrol ve maden suyu üretimine ait tüm basamakları (şişe alma, şişe yıkama, dolum, kapak kapatma, barkodlama, paketleme ve sevkiyat) uygulamalı olarak öğrencilere aktardılar.