GÜSEM ve Giresun Kent Konseyi'nden Girişimciliğin Yeni Dili Etkinliği
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Alan Öğretim Üyelerimizden Rek...
Alucra Turan Bulutçu MYO'da Hamsi Şenliği
Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Gazeteci - Yazar Sadık ALBAYRAK, GRÜ'de Öğrencilerle Buluştu
Diş Hekimliği Fakültesi'nden Yukarıboynuk İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Öğren...
Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı Düzenlendi
TÜBİTAK 2209 A/B Programı Tanıtım Etkinliği Giresun Üniversitesi’nde Gerçekleşti
Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa CÜCE ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rena MARALI’nın katılımıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında Fındık Araştırma Enstitüsü bünyesinde yer alan bitki doku kültürü laboratuvarı, alıştırma seraları, gıda kontrol ve fındık işleme laboratuvarlarını gezen öğrenciler, Enstitü Müdürü Dr. Aysun AKAR, Islah ve Genetik Bölüm Sorumlusu Uzman Biyolog Merve ŞEKERLİ, Gıda Teknolojileri Bölüm Sorumlusu Yüksek Gıda Mühendisi Dr. Tuğba ER ve Gıda Mühendisi Fikret TÜFEKCİ’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Gezinin ikinci ayağını oluşturan İnişdibi Freşa Maden Suyu Dolum Tesisleri ziyaretinde; Freşa İçecek Sanayi İdari İşler Sorumlusu Habibe YİĞİTÇAKIR, Üretim Şefi Gökhan ÖZDEMİR ve Kalite Şefi Arif TANRIVERMİŞ dolum tesisinde yürütülen işleri, kalite kontrol ve maden suyu üretimine ait tüm basamakları (şişe alma, şişe yıkama, dolum, kapak kapatma, barkodlama, paketleme ve sevkiyat) uygulamalı olarak öğrencilere aktardılar.
 
                         
         
         
         
         
         
                                             
                                             
                                             
                                            