Giresun Üniversitesi İlk Başvurusunda THE Sıralamasında
Eynesil Kamil Nalbant MYO’da Geleneksel Hamsi Şenliği Coşkusu
GRÜ İlahiyat Fakültesinde İlk Ders “Filistin”
Dilimiz Farklı, Kalbimiz Aynı: ÜNİ-DOKAP Amasya Uluslararası Öğrenci Kampı-2025
Rektörümüzden Bozok Üniversitesi'ne Ziyaret...
Çek Cumhuriyeti Ostrave Tıp Fakültesi ve Ostrave Hastanesi Akademisyenlerinden ...
Doç. Dr. Ümmü Gülsüm DURUKAN’ın Uzman Olarak Yer Aldığı TÜBİTAK Projesi Kabul Ed...
Giresun Üniversitesi'nden Derece ile Yerleşen Öğrencilere Giresun'u Tanıtma Gezi...
Rektörümüzden Tarihi Rektörlük Binasında Basın Toplantısı...
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde GRÜ’den 12 Öğretim Üyesi Yer Aldı
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa CÜCE ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rena MARALI’nın katılımıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında Fındık Araştırma Enstitüsü bünyesinde yer alan bitki doku kültürü laboratuvarı, alıştırma seraları, gıda kontrol ve fındık işleme laboratuvarlarını gezen öğrenciler, Enstitü Müdürü Dr. Aysun AKAR, Islah ve Genetik Bölüm Sorumlusu Uzman Biyolog Merve ŞEKERLİ, Gıda Teknolojileri Bölüm Sorumlusu Yüksek Gıda Mühendisi Dr. Tuğba ER ve Gıda Mühendisi Fikret TÜFEKCİ’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Gezinin ikinci ayağını oluşturan İnişdibi Freşa Maden Suyu Dolum Tesisleri ziyaretinde; Freşa İçecek Sanayi İdari İşler Sorumlusu Habibe YİĞİTÇAKIR, Üretim Şefi Gökhan ÖZDEMİR ve Kalite Şefi Arif TANRIVERMİŞ dolum tesisinde yürütülen işleri, kalite kontrol ve maden suyu üretimine ait tüm basamakları (şişe alma, şişe yıkama, dolum, kapak kapatma, barkodlama, paketleme ve sevkiyat) uygulamalı olarak öğrencilere aktardılar.