Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Üniversite Sporları Federasyonunun 13-17 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenlediği Türkiye Masa Tenisi 1. Lig müsabakalarında lig şampiyonu olan GRÜ Erkek Masa Tenisi Takımı ile 5. olan Kadın Masa Tenisi Takım üyelerini makamında kabul etti.

Takımların antrenörlüğünü yapan ve aynı zamanda Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Sekreterliğini yürüten Erol Can eşliğinde Rektörlük makamına gelen takım üyelerini tek tek tebrik eden Prof. Dr. Cevdet Coşkun, GRÜ adını başarıyla temsil eden sporculara teşekkür belgesi verdi.

Giresun Üniversitesinin spor alanında kazandığı başarılara bir yenisinin daha eklendiğini ve bunun memnuniyet verici olduğunu dile getiren Rektörümüz, gelecek sezon için takımlara başarı diledi.