Üniversitelerarası Hentbol 2. liginde çok başarılı maçlar çıkararak şampiyon olan kız ve erkek Hentbol Takımlarımız Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'ı ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

Ziyarette, takımlarımızın koordinatörlüğünü yürüten Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez de hazır bulundu. Antrenör Gökhan Kolukısaoğlu rahatsızlığı sebebiyle katılamadı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, hentbol takımının oyuncularını tek tek tebrik ederek, 2022 sezonunda mücadele edecekleri, Üniversitelerarası Hentbol 1. liginde başarılar diledi.

Rektörümüz, takımlarımızın koordinatörlüğünü yürüten Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez ve Antrenör Gökhan Kolukısaoğlu'na ayrıca teşekkür etti.

Kız ve Erkek Hentbol takımlarımız 2022 sezonunda, Üniversitelerarası Hentbol 1.liginde mücadele edecekler.

Takımlarını şampiyon yapan sporcularımızı ve başta Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez olmak üzere, antrenör Gökhan Kolukısaoğlu ve emeği geçen tüm hocalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.