2019-2020 Akademik yılında aramıza katılan yeni öğrencilerimiz, hepiniz Üniversitemize ve Şehrimize hoş geldiniz. Birlikte hem şehrimizi hem de ülkemizi daha ileriye taşıma gayesiyle bu hafta itibariyle eğitim-öğretim  faaliyetlerine başlamış bulunmaktayız.

Bu akademik yılın Üniversitemizi eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve toplumsal hizmet alanlarında birlikte daha ileriye taşıdığımız bir yıl olmasını temenni ederken, tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Yılmaz Can
                                                                                                                                                            Rektör