Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler sonunda Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

12 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleşen ziyarette, Sayın Şenlikoğlu’nu tebrik eden Rektörümüz, Giresun adına önemli bir görev üstlendiklerini belirterek çalışmalarında kendisine başarılar diledi.

Giresun Üniversitesi olarak şehre katkı sağlayacak her türlü projeye açık olduklarını söyleyen Rektörümüz, bu doğrultuda Giresun Belediyesi ile de ortak çalışmalar yürütmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

Rektörümüz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Aytekin Şenlikoğlu, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirterek, Giresun Belediyesi olarak bazı konularda Giresun Üniversitesi ile işbirliğine gidebileceklerini, ortak çalışma alanlarının oluşmasının kendileri açısından da memnuniyet verici olacağını söyledi.

Ziyarette Rektörümüze; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Canan Çelik, Prof. Dr. Mustafa Cin ve Prof. Dr. Serkan Soylu ile Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Abbas Karaağaçlı, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çakmak eşlik ettiler.