Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 02 Mart 2019 günü  Dereli ilçesine bağlı Pınarlar Köyü Kuzalan Tabiat Parkı ziyaretinden dönerken geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralanan öğrencileri, tedavi gördükleri, Giresun Üniversitesi A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Mustafa Cin, Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Abbas Karaağaçlı, Dr. Öğr. Üyesi Oktay Karaman ve Başhekim Doç. Dr. Kemal Uzun ile birlikte öğrencilerimizi ziyaret eden Prof. Dr. Cevdet Coşkun, doktorlardan öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kazada yaralanan öğrenciler ve aileleri ile tedavi gördükleri hastanede görüşen Rektörümüz, üniversitenin tüm olanaklarının öğrencilerin bir an önce iyileşmesi için seferber edileceğini söyleyerek, acil şifalar diledi.