Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 03 Aralık 2020 Perşembe günü saat 10.00’da Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemizde yapılan ve yapılması planlanan akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi veren Rektörümüz, akademik kalitenin artırılması noktasına dikkat çekti.

Toplantının devamında Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beyhan Kesik, Fakültede gerçekleşen eğitim-öğretim faaliyetleri ve akademik çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin varlık sebeplerinin öğrenciler olduğunu belirten Kesik, öğrenci merkezli bir eğitim ve öğretim anlayışının benimsenmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantı, soru-cevap ve dilek-temennilerin ardından sona erdi.