Prof. Dr. Hüseyin Peker'den boşalan Rektör Yardımcılığı görevine atanan Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Devrim Bektaş, 06 Şubat 2023 Pazartesi günü görevine resmen başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Devrim Bektaş'ı göreve başlaması dolayısıyla ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, "Sağlık bilimleri alanında bir hocamızın Rektör Yardımcılığına ihtiyacımız vardı. Kıymetli hocamızın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancım tamdır" diye konuştu.

Prof. Dr. Bektaş da, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söylerek, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can'a teşekkür etti.

Düzenlenen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ile birlikte, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ahmet Tevfik Korkmaz ve Daire Başkanlarımız da hazır bulundular.