21 MAYIS 2024
IEEE Student Branch Topluluğu tarafından düzenlenen ve Tika, İha, Efficiency Challenge, Sirius projeleri konu alındığı "Proje Sohbetleri" başlıklı etkinlik, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü, Mühendislik Fakültesi Ali Kuşçu amfisinde gerçekleştirildi.

Proje geliştirme süreçleri ve başarılı projeler üzerine konuşmaların yapıldığı programda; Gençlik Merkezi GençKod ve Deneyap Koordinatörü Cahit Ensar TEMUR, Psikolojik Danışman Muhammet ŞİMŞEKOĞLU, Elektrik-Elektronik Mühendisliği yüksek lisans öğrencisi Sefa KURTOĞLU bilgilerini paylaştılar.

Etkinlikte, Cahit Ensar TEMUR GençKod ve Deneyap projelerinin öneminden bahsederken, Muhammet ŞİMŞEKOĞLU da proje geliştirme sürecindeki psikolojik dayanıklılık ve motivasyon konularına değindi.

Konuşmacıların kendi projelerinden örnekler verdiği program, soru-cevap ve teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.