Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi.

22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısına aynı zamanda İİBF Dekanı olan Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Işıl DEMİRTAŞ ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda ilk olarak sözü alan Koordinatör Genç, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü’nün amacı, görevleri ve bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Öğr. Gör. Burcu AKKAYA ile Öğr. Gör. Ayben GÜL ise ulusal ve uluslararası destekler ve hibe çağrılarına yönelik bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiler.

Toplantı, başvurusu yapılabilecek proje başlıklarının öğretim elemanları ile değerlendirilmesiyle son buldu.