Üniversitemizin öğretim elemanlarını ulusal ve uluslararası destek programları ve güncel çağrı duyuruları hakkında bilgilendirmek amacıyla kurulan Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü tarafından birim ziyaretlerine başlandı.

Bu çerçevede, 25 Ocak 2022 Salı günü Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi ve Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu, 26 Ocak 2022 Çarşamba günü Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu ve Tirebolu İletişim Fakültesi, 27 Ocak 2022 Perşembe günü ise Espiye Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi.
Ziyaret programlarına katılım sağlayan öğretim elemanlarına Koordinatör Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç tarafından Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğünün yapısı ve faaliyetlerine yönelik bilgiler sunuldu. Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç’in konuşmasının ardından Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Rahman Çakır ve Öğr. Gör. Burcu Akkaya tarafından ulusal ve uluslararası destekler ile güncel çağrılara ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ziyaretlerde ayrıca, öğretim elemanlarının kendi çalışma alanlarına ilişkin güncel çağrılara sunabileceği proje konuları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.