Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Mülakat Teknikleri” başlıklı seminer, 10 Mayıs 2024 Cuma günü, GÜKAM Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF’un katılımıyla gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Cengiz Aytmatov amfisinde yapılan seminerde Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF, iş mülakatlarında başarılı olabilmek için uygulanması gereken yöntemler hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdi. İş hayatına atılırken dikkat edilmesi gereken hususlara değinen ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Sayın WOLFF, konuyla ilgili yöneltilen soruları da ayrıntılı bir şekilde yanıtladı.

Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerin katıldığı program sonunda, Prof. Dr. Reyhan Ayşen WOLFF’a, günün anısına hazırlanan teşekkür belgesini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz GENÇ, takdim etti.