Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, kalp krizi sonucu görevi başında vefat eden Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu için bir taziye mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapan, daha öncesinde Karadeniz Teknik Üniversitesinde uzun yıllar Rektör Yardımcılığı görevinde bulunan, Temmuz-Kasım 2010 tarihleri arasında kısa bir dönem  Giresun Üniversitesi Rektör Vekilliği görevini yürüten,  Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekilliği'nde bulunan, Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu'nun 22 Mart 2022 Salı günü kalp krizi geçirerek vefat ettiğini öğrendim.

Kıymetli hocamıza Yüce Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Başta ailesi olmak üzere, yakınlarına, dostlarına ve tüm akademik camiamıza başsağlığı diliyorum.

Prof. Dr. Yılmaz Can
Giresun Üniversitesi Rektörü