Trabzon'un Arsin ilçesinden, kaldığı yurttan eşyalarını almak için Giresun'a gelmek üzere çıktığı yolda babasıyla birlikte hayatını kaybeden; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4.sınıf öğrencisi Makbule Kefelioğlu ve babası düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Makbule Kefelioğlu için, öğrenim gördüğü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde de küçük bir tören yapıldı. Memleketinde düzenlenen cenaze törenine Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç de iştirak ederek, ailesine başsağlığı diledi.

Arsin Ulu Cami'de kılınan cenaze namazlarından sonra Fındıklı Köyü aile mezarlığına defnedilen öğrencimiz Makbule Kefelioğlu ve babasına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına da başsağlığı temenni ediyoruz.