GRÜ Mühendisik Fakültesi 2021 – 2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü Güre Yerleşkesinde düzenlenen törenle gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa TÜRKMEN, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Giresun’da faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Enerji Sistemleri Bölümünden Eyham Gızeyyil’ın konuşmasıyla devam eden programda, Dekan Prof. Dr. Mustafa TÜRKMEN ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz CAN da öğrencilere hitaben birer konuşma yaptı.

Fakülte birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması ve akabinde ilk üçe giren öğrencilerin ödüllerini almasıyla devam eden törende, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere de başarı belgeleri verildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin temsili diplomalarını almaları ve ardından kep atmalarıyla sona erdi.