Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2023 Vizyonunda Öğretmen Buluşmaları kapsamında Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Toplantı öncesinde meslek liseleri atölyelerinde üretilen ürünlerin sergilendiği stantlar ziyaret edildi.

Bakan Selçuk toplantının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Can günün anısına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, Üniversitemizin yayınlarından oluşan bir kitap paketi hediye etti. Ziyarette Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte İlimizin üst düzey protokol üyelerinden bazıları da hazır bulundu.