Giresun Milletvekili ve  Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Delegasyonu Başkanı Cemal ÖZTÜRK, Üniversitemizi ziyaret ederek, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN ile görüştü.

Güre Yerleşkesi Rektörlük Makamında yapılan görüşmenin ardından, Milletvekili Cemal ÖZTÜRK, Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN ile birlikte, bu yerleşkede devam eden inşaat alanlarını gezdi.

Milletvekili ÖZTÜRK’e, yerleşke içerisinde devam eden yeşil alan, sosyal alan, yemekhane ve kantin gibi birimlere  ait inşaat çalışmaları hakkında bilgi verildi. Yapımı tamamlanma aşamasında olan Spor Bilimleri Fakültesi ve fakülte yolu için kamulaştırılması gereken alan hakkında da bilgilendirilen Milletvekili ÖZTÜRK, Üniversitenin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında her zaman ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra da yapacaklarını, Üniversitenin her daim yanında olduklarını belirtti.

Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, Milletvekili Cemal ÖZTÜRK’e, Üniversitenin sorunlarına karşı gösterdiği duyarlılığa ve yaptığı katkılara  teşekkür ederek, Üniversitenin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında verdikleri desteğin çok önemli olduğunu, bu desteği almaya devam etmek istediklerini, şu an itibariyle yapılan çalışmaların çok zor bir dönemden geçilmesine rağmen, bu tür katkılarla hızlandığını dile getirdi.

MilletvekiliCemal ÖZTÜRK’ün ziyaretinde, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Hüseyin PEKER ve Prof.Dr. Güven ÖZDEM de hazır bulundular.