Giresun Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet törenleri, 09 Haziran 2022 Perşembe günü Şebinkarahisar Yerleşkesinde düzenlenen ilk programla start aldı.

Şebinkarahisar Teknik Bilimler MYO, Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO ve Şebinkarahisar UBYO’nun yer aldığı yerleşkede düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Güven ÖZDEM, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER, İlçe Protokolü, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve farklı şehirlerden tören için şehrimize gelen yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Okul birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakmalarının ardından gerçekleşen kep atma töreninde ise öğrencilerimiz mezuniyet sevinçlerini arkadaşları ve aileleriyle birlikte  yaşadılar.