Giresun Üniversitesinde mezuniyet coşkusu, 10 Haziran 2022 Cuma günü, Espiye Meslek Yüksekokulunda yapılan törenle devam etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin PEKER’in katılımıyla gerçekleşen tören Espiye Muhsin Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti.  Yaş kütüğüne plaket çakılması ve ardından temsili diplomaların dağıtılmasıyla devam eden törende okul birincisi, mezun öğrenciler adına bir konuşma  yaptı.

Espiye Kaymakamı Taner TENGİR, Espiye Belediye Başkanı Mustafa KARADERE, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz personeli, öğrenci yakınları ve vatandaşların katıldığı mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.