Giresun Üniversitesi Keşap Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, 17 Haziran 2019 Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Giresun yöresi halk oyunları gösterileriyle başlayan tören programı, okul birincisi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü öğrencisi Zeynep Altın’ın mezun öğrenciler adına yaptığı konuşma ile devam etti. Daha sonra kürsüye çıkan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Beytullah Dönmez, mezun öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başladı. Yüksekokul olarak öğrencilerini çalışma hayatına tam donanımlı hazırlamak için gayret sarf ettikleri belirten Dönmez, öğrencilerin ailelerine ve hocalarına teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, mezun öğrencileri tebrik ederek, adım atacakları çalışma hayatlarında başarılar diledi.  “Mezuniyetle her şey bitmiyor. Adım atacağınız yeni hayatlarınızda daha azimli ve kararlı olun. Yolunuz, bahtınız açık olsun” diyen  Rektörümüz, tören için şehir dışından gelen öğrenci yakınlara ve hocalara,  öğrencilerin eğitimleri için verdikleri emekten dolayı teşekkür etti.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve Kaymakam  Osman Acar’ın konuşmalarıyla devam eden programda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Keşap Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin hep birlikte kep atmalarıyla sona erdi.