Keşap Meslek Yüksekokulu 2021 – 2022 Akademik yılı mezuniyet töreni yüksekokul bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Keşaplı hemşerimiz Erdem Şahin'in sazıyla yapmış olduğu müzik dinletisi ile başlayan tören, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Keşap MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Beytullah Dönmez, Keşap Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün konuşmalarıyla devam etti. Törene Keşap Emniyet Müdürü, Jandarma Karakol Komutanı, KYK Yurt Müdürü, siyasi partilerin ilçe temsilcileri üniversite idari ve akademik personelleri ile aileler katıldı.

Keşap Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan mezuniyet töreni mezun öğrenciler ve öğretim elemanlarının yürüyüşüyle başladı. Okul birincisi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencisi Buket Hancı mezuniyet konuşmasının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından Öğrencilere temsili diplomaları verildi. Daha sonra kep atan öğrenciler mezuniyet coşkusunu doya doya yaşadı.