Giresun Kent Konseyi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, Giresun Kent Konseyi Genel Sekreteri Nazlı Erkan ve yürütme kurulu üyelerinden oluşan bir ekiple Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı ziyaret etti.

17 Temmuz Çarşamba günü Güre Yerleşkesi'ndeki Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarete Giresun Kent Konseyi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu ile Giresun Kent Konseyi Genel Sekreteri Nazlı Erkan, Konsey Yürütme Kurulu Üyeleri Ak Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Yusuf Emre Özkan ve Aydınlar Mahallesi Muhtarı Sultan İbiç’ten oluşan ekip katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, 29 Haziran’da gerçekleşen 11. olağan genel kurulla Giresun Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Üniversitemiz Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu’nu tebrik ederek önümüzdeki dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.