Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Giresun Üniversitesinin de dahil olduğu DOKAP bölgesi üniversitelerinin katkılarıyla düzenlenen “Karadeniz Kariyer Fuarı” 11-12 Mart 2019 tarihlerinde Trabzon’da KTÜ ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu’nun temsil ettiği etkinliğin açılış törenine; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan V. Seyfullah Kınalı katıldı.

Üniversitemiz Kariyer Yönlendirme ve Bilgilendirme Merkezi (KAYBİMER) Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Oktay Orçun Beken ve Dr. Öğr. Üyesi Kenan Yanmaz eşliğinde fuara katılan Mühendislik Fakültesi ve Turizm MYO son sınıf öğrencileri,  ulusal ve uluslararası düzeyde 150’ye yakın kamu kurumu ve özel sektör temsilcisiyle bir araya gelme imkânı buldular.