Giresun Üniversitesi Sosyoloji Topluluğu tarafından düzenlenen "Kahveni Al Gel & Küçük Prens Kitabı Hakkında Söyleşi" başlıklı etkinlik, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü, Güre Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Sosyoloji bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Emine ERDOĞAN ÇİNAZ, Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin KARADENİZ, Dr. Öğr. Üyesi Adem GÜRLER, Dr. Öğr. Üyesi Nezihe Başak ERGİN ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Sinan KARABIYIK ile sosyoloji kulüp üyesi öğrencilerinin katıldığı etkinlik, Rektörlük binası önündeki bahçede gerçekleştirildi.

Açık havada bir araya gelen öğrenciler ve hocaları, etkinliğe de adını veren Küçük Prens hikayesindeki ana karakterin hayal dünyası üzerinden, günümüz insanını, psikolojik ve sosyolojik yönden ele aldılar.