Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, 29 Kasım 2019 Cuma günü, Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ı ziyaret etti.

Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Binasında gerçekleşen görüşmede İŞKUR ile birlikte, öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmalara atıfta bulunan Rektörümüz, ziyaretin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.

İyi dileklerinden ötürü Rektörümüze teşekkür eden Sayın Uzunkaya, Giresun Üniversitesinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Gündeme dair meseleler ile İŞKUR ve Giresun Üniversitesi arasında gerçekleştirilebilecek yeni projelerin görüşüldüğü ziyarette ikiliye; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Salbacak, Genel Sekreter Ahmet Tevfik Korkmaz ve İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sarı eşlik etti.