Giresun Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen “2024 Yılı İlkyardımcı Eğitim Programı”nda ikinci dönem kursiyerler başarıyla eğitimlerini tamamladılar.

27-28 Mayıs 2024 tarihlerinde, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi  İlk Yardım Eğitim Salonunda, Üniversitemiz çalışanlarına yönelik düzenlenen ve toplam 16 saat süren program kapsamında teorik ve pratik eğitimler verildi.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğünden İlkyardım Eğitmenleri Ersin SARITAŞ ile Hacer AYDIN'ın gözetiminde yapılan, Üniversitemizden 12 çalışanın katıldığı eğitimler sonunda yapılan yazılı ve uygulamalı sınavları başarıyla tamamlayanlar, 3 yıl boyunca geçerliliği olacak ilkyardımcı sertifikası ve kimlik kartını almaya hak kazandılar.