Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO ve Sosyal Bilimler MYO ile Türk Dünyası Araştırma Topluluğu tarafından hazırlanan “Yeni Yılda Bizim Çocuklarla El Ele” programı, 2 Ocak 2020 Perşembe günü, Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Aysun Türkmen, yeni yıl dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, davetlerini kırmayıp programa katılan Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Sevgi Evleri, Giresun Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenlerine, ayrıca salonda bulunan diğer davetlilere teşekkür etti.

Konuşmasının sonunda çalışmalarından dolayı Öğr. Gör. Muhittin Kelek’e teşekkür belgesini takdim eden Sayın Türkmen'in ardından kürsüye Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Yalçın Sarıkaya çıktı. Program hakkında bilgi veren Sarıkaya, konukların önemli ve özel olduğunu belirterek programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından “Kırmızı Başlıklı Kız” oyunu ile başlayan gösteriler, “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” ile “Barış Manço gösterisi”yle devam etti. Öğrencilerin hem izlerken hem de oyun sonrasında oyuncularla birlikte sahnede ve fuaye salonun vakit geçirirken gönüllerince eğlendikleri gece, yeni yıl için kesilen pastayla sona erdi.