Üniversitemiz Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Şirin Bozkurt’un konuşmacı olarak katıldığı “Kurum İçi İletişim ve Empati” konulu konferans 28 Şubat 2019 Perşembe günü, Karadeniz Konferans Salonunda gerçekleşti.

Konferansın açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş yaptı. Konuşmasında fakülte olarak bu tür etkinlikleri iki haftada bir gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Taş, bugünkü konferans konusunun hem üniversite hem de tüm kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu bir konu olduğunu sözlerine ekledi.

Açılış konuşmasının ardından konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Şirin Bozkurt söz aldı. Konuşmasının başlangıcında iletişim türlerinden bahseden Bozkurt, sözsüz iletişimin daha belirleyici ve taraflar üzerinde daha kalıcı olduğuna belirterek konuşmasını sürdürdü. Konuşmasına kurum içi iletişim ve iletişim engelleri konularına değinerek devam eden Bozkurt, empati konusu hakkında bilgiler vererek sözlerini sonlandırdı. Konferans katılımcılarla birlikte hulahop ile takım ve ekip çalışması etkinliğiyle devam etti.

Soru-cevap bölümünün ardından, Dr. Öğr. Üyesi Şerif Ali Değirmençay tarafından konuşmacıya teşekkür belgesi takdim edilmesiyle konferans son buldu.