Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) öncülüğünde gerçekleştirilen “Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” konulu toplantıların üçüncüsü, 06 Mart 2019 Çarşamba günü Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin yanı sıra; DOKA, Artvin Çoruh Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknokent, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve TİM TEB yetkililerinin katıldığı toplantıda, önümüzdeki yıllarda TR90 bölgesinde girişimcilik altyapısının geliştirilmesine yönelik önceki toplantılarda belirlenen gündem maddeleri görüşüldü.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, mentör havuzun oluşturulması, eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, ön prototip merkezi kurulması, illerde girişimcilik haftası etkinliklerinin düzenlenmesi gibi konular ele alınırken, bir sonraki toplantının Nisan ayının ilk hatasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenmesine karar verildi.