“21-27 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” etkinlikleri kapsamında, 25 Mart 2019 Pazartesi günü, Üniversitemiz Çamlık Sosyal Tesislerinde Giresun Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Alan, Üniversitemiz personeli ve öğrencilerin katıldığı program, Çotanak İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisiyle başladı.

GRÜ Devlet Konservatuvarı halk oyunları ekibinin de Giresun yöresinden oyunlar sergilediği program, Giresun Orman Bölge Müdür Vekili Halil Oflu’nun yaptığı konuşmayla devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un, Ormancılık haftasına değinen ve programın GRÜ’de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasının ardından Vali Harun Sarıfakıoğulları da bir konuşma yaptı.

Orman haftasıyla ilgili düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle devam eden etkinlik, Giresun Çocuk (Sevgi) Evleri Sitesi öğrencilerinin katılımı ile kendi adlarının yazılarak ölümsüzleştirildiği fidan dikimi ile sona erdi.?