Giresun Üniversitesi Yeşilay Topluluğu tarafından,  sigarasız yaşam ve çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla, 09 Mayıs 2022 Pazartesi günü 10.00-14.00 saatleri arasında Üniversitemiz Güre Yerleşkesi içerisinde "Çevre Temizliği ve İzmarit Toplama"  etkinliği düzenlendi.

Topluluk öğrencileriyle birlikte kampüs içerisinde çöp ve izmaritleri toplayan akademik danışman Öğr. Gör. Recep Yağcı; bu faaliyetleriyle çevre temizliği ve sigara kullanımının zararları konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti.

Yeşilay logolu yelekleriyle etkinlikte yer alan topluluk üyeleri; kampüs içerisindeki çöpleri ve sigara izmaritlerini toplayarak, sigarasız hayat ve çevre temizliği konusuna değinmeye çalıştıklarını ifade ederek, tüm öğrencileri bu konuda daha duyarlı olmaya davet ettiler.